Επετειακό 5ο Lycabettus Run! Άνοιξαν οι εγγραφές! Early Bird Offer έως τις 31 Οκτωβρίου 2018

Το επετειακό 5ο Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος που συνδυάζει τις ομορφιές του φυσικού τοπίου του Λυκαβηττού με την άσκηση, επιστρέφει για 5η χρονιά στις 24 Φεβρουαρίου 2019. Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά της Αθήνας! Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία!

Το 3o Veikou Trail ολοκληρώθηκε! Περισσότεροι από 600 δρομείς πλημμύρησαν το Άλσος Βεϊκου και έτρεξαν το βουνό μέσα στην πόλη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου το 3ο VeikouTrail στο Γαλάτσι. Ο πήχης από την περσινή διοργάνωση είχε ανέβει ψηλά. Η οργανωτική επιτροπή (Sportevent και Δήμος Γαλατσίου) με τη βοήθεια των εθελοντών της, είχαν φροντίσει να διαμορφώσουν ανάλογα το χώρο να οριοθετήσουν και να σηματοδοτήσουν κάθε ορεινή διαδρομή ώστε να διευκολύνουν την πορεία όλων των συμμετεχόντων μέσα στο άλσος. Αξιοσημείωτο είναι η αύξηση των συμμετοχών σε σχέση με την περσινή διοργάνωση.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, για τρίτη συνεχή χρονιά, το People Run!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, για τρίτη συνεχή χρονιά, το People Run, ο αγώνας δρόμου που διοργανώνει το People στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς.

6TH ATTIKA RUN & FUN (pre - Olympians Run) | Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» και ο δήμος Αγ. Αναργύρων / Καματερού, συνδιοργανώνουν το 6ο ATTIKA RUN & FUN (pre – Olympians run). Την τεχνική επιμέλεια και υποστήριξη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία MYSPORTEVENT.

Πάρτε θέση! Οι εγγραφές για το 3ο Veikou Trail άνοιξαν!

Ξεκίνησε για λίγους αλλά αγαπήθηκε, μεγάλωσε και γι’ αυτό κι επιστρέφει τώρα ανανεωμένο. Το Veikou Trail, η εναλλακτική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος που φέρει την σφραγίδα της Sportevent και συν διοργανωτή τον Δήμο Γαλατσίου, έρχεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 για τρίτη φορά και πιο…γλυκιά! Οι εγγραφές ήδη άνοιξαν και περιμένουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς για να μετατρέψουν το άλσος Βεΐκου σ’ έναν μεγάλο χωμάτινο στίβο στην καρδιά της Αθήνας!

Σελίδα 1 από 2

MYSPORTEVENT © 2020