2ος Ημιμαραθωνιος Αρτας

2ος Ημιμαραθωνιος Αρτας "Ο δρομος του Γιοφυριου"

Με την βοήθεια του ηλιόλουστου καιρού που επικράτησε στις 27/3/16 ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος ημιμαραθώνιος Άρτας “Ο δρόμος του Γιοφυριού”.

Ο φετινός αγώνας ήταν εμπλουτισμένος με επιπλέον διαδρομές 5χλμ για περιπατητές, μια επιπλέον απόσταση στους παιδικούς αγώνες και σκυταλοδρομία ημιμαραθωνίου (2x10,5 χλμ). Οι συμμετοχές στις αποστάσεις  5 χλμ, ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ, σκυταλοδρομία 21,1 χλμ , 5 χλμ περιπατητικό και σχολικοί αγώνες ξεπέρασαν τα 2300 άτομα.

Όπως και πέρσι οι αγώνες ξεκίνησαν από την είσοδο του εμβληματικού Μεσαιωνικού κάστρου της πόλης. Για 3 περίπου ώρες συνολικά ένα ανθρώπινο ποτάμι δρομέων και περιπατητών, ενηλίκων και ανηλίκων, πλημμύρισε την ευρύτερη περιοχή προς διάφορες κατευθύνσεις. Ο τερματισμός για όλους ήταν στην πλατεία Εθν. Αντιστάσεως, δίπλα στην εκκλησία του Αγ. Δημητρίου. Μέσα σ’ ένα πανηγυρικό κλίμα, όλος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης συγκεντρώθηκε εκεί προκειμένου να χειροκροτήσει τις προσπάθειες όλων των συμμετεχόντων. Μετά το τέλος του ημιμαραθώνιου ακολούθησαν οι βραβεύσεις των νικητών όλων των κατηγοριών από προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας και εκπροσώπους των χορηγών οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την διοργάνωση.

Date

27 Μαρτίου 2016

Tags

Ημιμαραθωνιος Αρτας
MYSPORTEVENT © 2020