Από το 2013 η εταιρεία MySportEvent δραστηροποιείται στο χώρο του μαζικού αθλητισμού, του αθλητικού τουρισμού και εξειδικεύεται στην διοργάνωση πολυπληθών αθλητικών events. Σκοπός μας είναι να διεκπεραιώνουμε με ποιότητα και συνέπεια κάθε μας διοργάνωση και να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές- εθελοντές- θεατές- συνεργάτες. Παράλληλα στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να ενισχύουμε το θετικό μας αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία μέσα από περιβαλλοντικές δράσεις και οικονομική ενίσχυση σε ΜΚΟ.

Όραμα μας είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο κοντά στον αθλητισμό. Να γνωρίσει τις αξίες του. Να νιώσει τα οφέλη του, τόσο στο σώμα του, όσο και στην ψυχολογία του. Πάντα με σεβασμό, ευγενή άμιλλα, ομαδικό πνεύμα, αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνουμε.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε διοργανώσει πάνω από 60 αθλητικά events και συνεχίζουμε δυναμικά με σκοπό κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι. Στην επιτυχία αυτή συμβάλλουν σημαντικά οι αξιόλογοι εθελοντές μας που αποτελούν την κινητήρια δύναμη σε κάθε μας προσπάθεια. Πάνω από 300+ εθελοντές έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής, που διαθέτουν ανιδιοτελώς τον πολύτιμο χρόνο τους, το χαμόγελο, το κέφι και προσφέρουν με τη θετική τους διάθεση από κάθε πόστο.

O εθελοντισμός είναι σήμερα πιο σημαντικός από ποτέ καθώς οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη του εθελοντισμού είναι τα στοιχεία που αναβαθμίζουν και προβάλουν το ανθρώπινο πνεύμα, τον πολιτισμό,το αθλητικό ιδεώδες, τη συνεργασία, την ομαδικότητα.

Οι εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης :

Πριν τον αγώνα

 • Παράδοση πακέτων συμμετοχής στις γραμματείες που θα λειτουργήσουν.

Την ημέρα του αγώνα

 • Παράδοση πακέτων συμμετοχής στην Γραμματεία
 • Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων των αθλητών.
 • Στον χώρο της εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων.
 • Στους σταθμούς υδροδοσίας και ανεφοδιασμού των αθλητών.
 • Επικουρική φύλαξη σημείων της διαδρομής.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Πως θα γίνεις εθελοντής;

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σου και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου

  Επίλεξε τον αγώνα που θες να συμμετέχεις

  Sponsors

  Ακολούθησε τους επίσημους λογαριασμούς εθελοντών μας στα Social Media